Våra tjänster

Vi erbjuder ett stort antal tjänster utöver kontorsstädning. Vi tillhandahåller städtjänster som hemstädning, flyttstädning, trappstädning, hotellstädning, golvvård, storstädning och i stort sett alla tänkbara tjänster relaterade till lokalvård.

Vi har en kvalitetspolicy som ser ut som följer:

Vi skall ge våra kunder bekymmersfri service med hög kvalitet på våra
tjänster och produkter genom att:

1. Vara lyhörda och flexibla genom ett noggrant planerande vid genomgång från underlag/order/avtal till tjänstens utförande.

2. Leverera städtjänster av hög och rätt kvalitet med hög tillgänglighet och god/rätt service, förväntas vi nå alla de krav som rimligen kan ställas på våra tjänster.

3. Vägen för att nå bekymmersfri service till våra kunder skall du finna i vår punktlighet, våra välutbildade medarbetare, kvalitet- miljö- och arbetsmiljö policysystem samt vår maskinella utrustning.

4. Regelbundet göra kvalitetskontroller av utförda tjänster, egna och med kund och om det påträffas brister skall dessa återgärdas omgående.

5. Ledningen är förpliktad att tillse att kvalitetspolicyn är känd i bolaget samt skapa och vidmakthålla resurser för efterlevnad och kontroll.

Kontakta oss gärna om du har några frågor!


System för bedömning av städkvalitet

INSTA 800 kan användas som grund för visuella kvalitetskontroller. Vi kommer då först överens med uppdragsgivaren om städkvalitet och städruntinerna som skall gälla för olika objektstyper (en förutbestämd grupp av lokaler) med hänsyn tagen till om det är lätt- eller svårtillgängligt etc. Sedan utförs slumpmässiga stickprovskontroll enligt nedan:

  • en gång per kvartal kontroll av städkvalitet, utförs av driftansvarig samt gruppledare.
  • två gånger under första månaden kontroll av städkvalitet, städrutin och kundorienterad service hos lokalvårdspersonalen, utförs av driftansvarig.

Kvalitativ städservice

Vi tar hand om städning av kontorslokaler i alla storlekar i Stockholm, från små till mycket stora. Det kan gälla små kontor på cirka 100 kvadratmeter, till större lokaler på cirka 15000 kvadratmeter - vi hjälper er oavsett vad. 

Vi anpassar våra städtjänster efter hur ofta varje kund önskar städning, vare sig det är varje dag eller varannan vecka. Kvalitet och goda kundrelationer är våra nyckelord. För att säkerställa detta besöker vi gärna ert kontor, där vi tillsammans tar fram en offert.

Utöver den mer grundläggande städningen erbjuder vi också mer specialiserade tjänster, som gardintvätt, fönsterputs och desinfektion. Avtalsvillkoren är givetvis transparenta och tydliga för att du som kund faktiskt ska veta vad du betalar för.

Storstädning

Storstädning

Storstädning innebär en grundlig rengöring av ditt hem eller kontor, vilket går utöver den dagliga eller veckovisa städningen. Detta kan innefatta rengöring av områden som vanligtvis inte täcks av en vanlig städning, som att torka av taklister, rengöra bakom apparater och möbler, samt djuprengöring av textilier och mattor.

Vi fokuserar framför allt på köket och badrummet, då dessa områden oftare behöver storstädas. I köket rengörs vitvaror både inuti och utanpå. Vi avkalkar kaffebryggare och vattenkokare, samt rengör ugnen grundligt. Skåp och lådor töms och torkas av inuti. I badrummet fokuserar vi på att desinficera ytor och rengöra fogar mellan kakel. Duschhuvuden och kranar bör också avkalkas och poleras.

Vi tvättar även fönster, speglar och andra glasytor för att säkerställa att de är fläckfria. Vi byter ut och tvättar gardiner och andra textilier som samlar damm. Ofta avslutar vi med att dammsuga och våttorka alla golv.

Kontorsmateriel

Kontorsmateriel

För att uppnå produktivitet och effektivitet på arbetsplatsen är det avgörande att ha rätt kontorsmaterial. Här är några av de mest grundläggande och nödvändiga kontorsmaterialen som varje arbetsplats med fördel bör ha:

Ergonomiska skrivbordslösningar: Justerbara skrivbord och ergonomiska stolar förbättrar de anställdas hälsa och ökar produktiviteten.

Högkvalitativa skrivmaterial: Investera i pålitliga pennor, highlighters och permanenta markörer som inte tar slut efter några användningar.

Organisatoriska verktyg: Hjälper till att hålla ordning på dokument och arbetsuppgifter. Detta kan handla om allt från post-it-lappar till whiteboardtavlor. 

Skrivare och andra maskiner: Enheter som erbjuder utskrift, skanning och kopiering är i allra högsta grad ett viktigt inslag på varje kontor.

Golvvård

Golvvård

Vi har gedigen erfarenhet av golvvård och använder de bästa metoderna och den bästa utrustningen för alla typer av golv. Vi genomför noggranna bedömningar för att säkerställa att varje projekt får den behandling som krävs för bästa möjliga resultat. Vi vet exakt vad just ert golv behöver för behandling och kan guida er genom olika alternativ. Läs mer om golvvård!

Mattvätt

Mattvätt

Få utrymmen på arbetsplatsen är så utsatt för smuts, damm och slitage som mattorna, om man har sådana. Vi förstår vikten av att hålla arbetsplatsens mattor rena och fräscha, för hälsans skull men också för att öka livslängden på mattorna. 

Vår mattvätt inkluderar olika rengöringsmetoder, från torrmetoder till ångtvätt, som vi anpassar efter mattans typ och dina behov. Detta förlänger inte bara mattans livslängd, utan bidrar också till en hälsosammare arbetsmiljö. Helhetsintrycket av arbetsplatsen kan påverkas radikalt av en smutsig eller trasig heltäckningsmatta.

Fönsterputs

Fönsterputsning

Fönstertvätt är inte bara bra för helhetsintrycket, det förbättrar ljusinsläppet som i sin tur bidrar till en trevligare arbetsmiljö. Processen kan vara en utmaning och vara rent av farlig om den genomförs på fel sätt. Vår personal är mycket kvalificerad och utför alltid sitt arbete med största noggrannhet. Fönsterputsningen sker helt och hållet under vår regi, vilket gör att vi kan säkerställa kvalitativa resultat.

Vi erbjuder fönsterputsning över hela Sverige och Storstockholm, för alla typer av fastigheter. Vi städar allt från köpcentrum till små kontor. 

Möbeltvätt

Möbeltvätt

Möbeltvätt är inte något som många ser fram emot, men som lyckligtvis inte är något man behöver göra oftare än en eller två gånger per år. En regelbunden djuprengöring av dina möbler tar bort damm och bakterier, som bland annat hjälper till att behålla möblernas skönhet och livslängd. Våra metoder är skonsamma men likväl effektiva, och vi kan behandla alla typer av möbeltyger, även de som inte tål vatten.

Att själv vårda möblerna genom att dammsuga eller torka av kan göra mycket, men för att verkligen få bort alla spår av bakterier och kvalster krävs det en grundlig rengöring. Vi använder beprövade och hållbara metoder, som resulterar i långsiktiga lösningar.

Fruktkorg

Fruktkorg

Vi erbjuder inte bara städtjänster, vi tillhandahåller också fräsch och högkvalitativ frukt! Här får ni välja helt själva vad för slags frukt ni vill ha, och när ni vill ha den. Vi ser även till att täcka era behov för fikastunder, frukostar eller luncher vid allt från måndagsmöten till större kundträffar.

Vårt sortiment inkluderar olika storlekar och typer av korgar – välj bland 4,5 kg, 7 kg eller 9 kg. Vi har ekologiska val, standardkorgar och lyxkorgar, vilket ger er möjlighet att anpassa beställningen efter era preferenser.

Kaffemaskin

Kaffemaskiner

Vi hyr ut kaffemaskiner med flexibla avtal utan bindningstid. Vi har ett stort utbud av kaffealternativ, där våra maskiner är anpassade efter varje kontors storlek och preferenser. Bryggkaffe, espresso, maskiner med flervalsalternativ, vi har allt! Skulle behoven förändras anpassar vi oss snabbt och byter ut eller lägger till maskiner om så skulle behövas. 

Retur och återvinning

Returhantering & återvinning

Vi tillhandahåller skräddarsydda återvinningslösningar baserade på verksamhetens behov. Detta kan gälla en återvinningsstation på jobbet, eller engångstömning av känsligt material, oavsett vad ordnar vi en lösning. Vi besöker gärna kontoret för ett inledande samtal, där vi tillsammans med er bestämmer en optimal lösning. Ett löpande avtal med schemalagd hämtning är att föredra, då vi genom detta kan erbjuda det bästa priset. 

Våra tjänster är kostnadseffektiva och vi tar hand om allt från planering till regelbunden hämtning, med fullständig transparens och utan dolda avgifter.

Entremattor

Entrémattor

Vår mattservice gäller både försäljning och uthyrning av entrémattor i olika färger och storlekar. Vi kommer gärna med rekommendationer och placerar mattan där ni vill ha den. När den behöver bytas kommer vi och tar hand om det. 

Mattan fungerar inte bara som ett välkomnande inslag på kontoret, den är också bekväm att gå på och kan minska städkostnaderna och förlänga golvets livslängd.

Profilkläder

Profil- och arbetskläder

Med oss kan du effektivt förstärka ditt företags image med stilrena och enhetliga arbetskläder. Vi erbjuder allt från affärskläder till sportkläder, alla skräddarsydda med ditt företags logotyp eller annat budskap på kläderna. Kläderna hjälper till att skapa en stark och igenkännbar närvaro, för alla anställda på företaget såväl som alla kunder.

Kontakta oss så tar vi fram en kostnadsfri offert på ert uppdrag!