Golvvård

Dina specialister på kvalitativ golvvård

Golvvård är en avgörande aspekt av fastighetsskötsel som bidrar till både estetik och funktion. Ett väl underhållet golv kan öka ett hem eller kontors visuella värde och säkerställa golvets långsiktiga hälsa. Genom att anlita oss för golvvård kan du vara säker på att dina golv förblir vackra och funktionella under många år framöver.

Rengöring och underhåll av hårda golvtyper

Hårda golvbeläggningar såsom trä, vinyl, och keramiska plattor kräver regelbunden rengöring för att behålla sin hållbarhet. För trägolv är det viktigt att använda rengöringsmedel som är specifikt framtagna för trä för att undvika skador. 

Vinylgolv är kända för att vara effektivt mot fläckar och är relativt lätt att underhålla. Regelbunden dammsugning och moppning med ett milt rengöringsmedel är oftast tillräckligt för att hålla golvet i toppskick. För keramiska plattor är det viktigt att fogarna hålls rena för att undvika missfärgning och ackumulering av smuts.

Underhåll av heltäckningsmattor

Mjuka golv som mattor och heltäckningsmattor kräver andra underhållsrutiner. Djuprengöring med ånga eller ett speciellt schampo för mattor bör utföras åtminstone en gång om året för att återställa mattans färger och minska risken för allergiska reaktioner. Dessa behandlingar hjälper vi mer än gärna till med.

Effektiv golvvård är inte bara en fråga om estetik utan även en investering i fastighetens långsiktiga värde. Våra underhållsrutiner säkerställer att dina golv förblir vackra och håller i många år framöver. Oavsett om du har trä, vinyl, eller matta, är rätt skötsel och underhåll mycket viktigt för både utseendet och livslängden på dina golv.

kontorstädning i Stockholm golvvård

Experter inom golvvård